Hoppa till innehåll

Billigaste fasta elpriset

Letar du efter det billigaste fasta elpriset? Är ditt svar ja så är det just dig vi byggt denna hemsida för. Vi vänder oss också till dig som inte riktigt bestämt dig för om fast elpris är det rätta eller om det skulle kännas bättre med ett rörligt elpris.

Olika elbolag är billigast för olika elkonsumenter

Det kan vara värt att se sig om och jämföra olika elbolag för att hitta det elbolag som erbjuder det billigaste fasta elpriset just för dig. Deras kampanjer är ofta utformade som de flesta reklamkampanjer. De priser som de annonserar med är oftast deras lägstapris och när du väl knappat in din data och dina uppgifter så har priset plötsligt blivit högre. Andra elbolag erbjuder avgiftsfria perioder med förhoppningen om att du ska bli kund och stanna kvar är avgifterna sedan plötsligt dyker upp. Elhandlarna är vana och bortskämda med lata elkunder som inte engagerar sig tillräckligt mycket. Det krävs ju dock lite insatser för att byta elbolag och inget de flesta av oss gör ett par gånger om året. Även om det troligtvis skulle löna sig.

Om du bestämt dig för att hitta det billigaste fasta elpriset och ett bra elavtal som passar dig så ta en stund till att jämföra på egen hand och skriv ner priset de ger dig innan du fullföljer beställningen. Det kan vara en värdefull investering i tid.

Lycka till!

Join the conversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *